ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ-ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ-ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν και να επισκευάσουν την κεραία σας είτε μιλάμε για κεντρική κεραία είτε για ατομική. Η σωστή λήψη εικόνας στους δέκτες σας εξαρτάται από πολλούς παραμέτρους με κύρια την σωστή τοποθέτηση την κεραίας από τον τεχνικό που θα πραγματοποιήσει εξ’αρχής την εγκατάσταση. Τα σημάδια που μπορείτε να εντοπίσετε και σας οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως κάτι δεν πάει καλά με την κεραία σας είναι τα εξής:

  • μαύρη οθόνη
  • διπλή εικόνα
  • χαμηλή ανάλυση
  • δεν μπορείτε να συντονίσετε όλα τα κανάλια
  • παγώνει η εικόνα στην οθόνη
  • κάνει νερά η εικόνα

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εγκατάσταση κεραίας έτσι ώστε όλα να λειτουργούν σωστά. Είναι πολύ  σημαντικό να εμπιστευτείτε από την αρχή έναν ειδικό ο οποίος θα κάνει μια επαγγελματική εγκατάσταση ώστε στο μέλλον να αποφύγετε αντίστοιχα πρόβλημα που θα σας κοστίσουν σε χρόνο και χρήμα.

Τοποθέτηση κεραίας 

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση της εξωτερικής κεραίας σε τοίχο ή σε κάγκελα. Όταν γίνει η τοποθέτηση, ο τεχνικός ρυθμίζει το σωστό κέντρο εκπομπής  ώστε η τηλεόραση να λαμβάνει το καλύτερο δυνατό σήμα. Στο τελικό στάδιο ο τεχνικός περνάει τα καλώδια από την κεραία μέχρι την τηλεόραση ή τον ενισχυτή του ψηφιακού σήματος.

Η τοποθέτηση κεραίας τηλεόρασης είναι πολύ σημαντική εργασία προκειμένου στο μέλλον να απολαμβάνουμε τέλεια εικόνα και ήχο παρακολουθώντας τηλεόραση. Για καλύτερα αποτελέσματα καταφεύγουμε στον ενισχυτή σήματος ο οποίος θα βελτιώσει κι άλλο το σήμα σας με εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί κεραιών τηλεόρασης της εταιρείας μας είναι άψογα εκπαιδευμένοι και διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο. Είναι πάντοτε έτοιμοι να αναλάβουν κάθε εργασία που σχετίζεται με κεραίες με υπευθυνότητα και αξιοπιστία και πάντα σε πολύ προσιτές τιμές.

Δείτε περισσότερα για επισκευή οικιακών συσκευών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω
Call Now Button