213 090 58 10 | info@ilektrologoiathina.gr

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

213 090 58 10

Ψάχνετε έναν ηλεκτρολόγο για μια βλάβη που αντιμετωπίζετε στο σπίτι σας ; Ο Ηλεκτρολόγος Πειραιάς είναι στη διάθεση σας όλες τις ώρες του 24ωρου και όλες τις ημέρες της εβδομάδας .

Οι ηλεκτρολόγοι της εταιρείας μας Ηλεκτρολόγοι Πειραιάς  είναι αυτό που αναζητάτε σε περιπτώσεις ηλεκτρολογικών βλαβών στην οικία σας ή στην επιχείρηση σας στον Πειραιά. Θέματα που αφορούν ηλεκτρολογικές βλάβες πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο από ειδικούς και όχι ερασιτέχνες καθώς είναι κάτι επικίνδυνο.

Καθημερινά, οι ηλεκτρολόγοι της εταιρείας μας αναλαμβάνουν πολυάριθμες ηλεκτρολογικές  βλάβες, φέρνοντας εγγυημένα αποτελέσματα γρήγορα αλλά και οικονομικά. Καλέστε μας ανά πάσα και ένας ηλεκτρολόγος μας θα έρθει στον Πειραιά, ολόκληρο το 24ωρο, εξοπλισμός με τα κατάλληλα εργαλεία για να δώσει λύση στην βλάβη που σας ταλαιπωρεί. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας αναλαμβάνει την επισκευή ηλεκτρικών συσκευών, διακοπτών ασφαλείας και κάθε άλλη βλάβη.

Ποιες είναι οι πιο συχνές ηλεκτρολογικές βλάβες που χρειάζεστε ηλεκτρολόγο

Συνήθως, οι ηλεκτρολογικές βλάβες χρήζουν άμεσης επισκευής. Οι πιο συνηθισμένα σημάδια τα οποία δηλώνουν πως πρέπει να καλέσετε ένα έμπειρο ηλεκτρολόγο είναι τα εξής:

 • Δεν ζεσταίνεται το νερό από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα
 • Δεν λειτουργεί ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
 • Καμμένη ασφάλεια
 • Δεν έχετε ρεύμα
 • Δεν ανάβουν τα φώτα
 • Δεν λειτουργεί ο διακόπτης
 • Δεν λειτουργεί η πρίζα
 • Μυρωδιά από τον ηλεκτρολογικό πίνακα

Αν αντιμετωπίζετε κάποιες από τις παραπάνω ενδείξεις δεν έχετε παρά να καλέσετε τους εδικούς!

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες του Ηλεκτρολόγου Πειραιά

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να επιλύσει ηλεκτρολογικά ζητήματα σε πολύ προσιτές τιμές ανάλογα πάντα με την περίπτωση και την έκταση του προβλήματος. Μαζί συζητάμε, προτείνουμε και αποφασίζουμε για την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση.

Εάν αναζητάτε έναν έμπειρο και αξιόπιστο ηλεκτρολόγο στον Πειραιά για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία βρίσκεστε στο πιο κατάλληλο  μέρος. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας έχει ως στόχο να διατηρεί το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών σε υψηλά επίπεδα έχοντας πάντα ως γνώμονα τις σημερινές οικονομικές συγκυρίες.

Ποιες είναι οι εργασίες που αναλαμβάνει ο Ηλεκτρολόγος Πειραιάς

Οι ηλεκτρολόγοι στον Πειραιά εκτός από καθημερινές ηλεκτρολογικές βλάβες αναλαμβάνουν και την επισκευή οικιακών συσκευών, όπως πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, ψυγείων και ηλεκτρικής κουζίνας. Όλοι οι ηλεκτρολόγοι της εταιρείας μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία για την επισκευή των οικιακών σας συσκευών.

Λόγοι για να επιλέξετε τον Ηλεκτρολόγο Πειραιάς για την βλάβη σας

 • 24 ώρες εξυπηρέτηση
Ο Ηλεκτρολόγος Πειραιά βρίσκεται δίπλα σας ολόκληρο το 24ωρο σε περίπτωση κάποιας ηλεκτρολογικής βλάβης που χρειάζεται άμεσα ειδικό!
 • Εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι
Το συνεργείο μας  το στελεχώνουν εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι με την απαιτούμενη εμπειρία και γνώσεις για την αντιμετώπιση όλων των βλαβών ηλεκτρολογικής φύσεως.
 • Οικονομικές τιμές
Σεβόμενοι τις απαιτήσεις των εποχών ο Ηλεκτρολόγος Αθήνα  έχει προσαρμόσει τις τιμές των υπηρεσιών της στα σημερινά δεδομένα.
 • Εξυπηρετούμε ολόκληρο τον Πειραιά

Σε οποιοδήποτε μέρος της Αθήνας και αν μένετε το συνεργείο με Ηλεκτρολόγοι Αθήνα έρχεται άμεσα στο χώρο σας για κάθε είδους ηλεκτρολογική βλάβη.

4 συμβουλές από τον Ηλεκτρολόγο Πειραιάς σχετικά με την τριφασική ηλεκτρική εγκατάσταση

Εάν πρόκειται να ανακαινίσετε το βιομηχανικό σας εργαστήριο ή τον εργασιακό σας χώρο ή θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις εμπορικές σας ηλεκτρικές ανάγκες, επικοινωνήστε με έναν από τους καλύτερους ηλεκτρολόγους μας στο Πειραιά που μπορεί να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία.

Ακολουθούν 4 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ορισμένα βασικά πράγματα σχετικά με την τριφασική ηλεκτρική εγκατάσταση. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με έναν από τους Ηλεκτρολόγους Πειραιάς.

Επιθεώρηση κουτιού ασφαλειών

Δεν είναι ασυνήθιστο να εγκαταστήσετε τριφασικά ηλεκτρικά για βιομηχανικά εργαστήρια, εμπορικούς χώρους (ειδικά εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.λ.π.) ή να εγκαταστήσετε ένα νέο γραφείο καθώς επεκτείνεται οποιαδήποτε εταιρεία. Και με τις νέες τεχνολογίες να αυξάνονται στην αγορά σε καθημερινή βάση, οι εμπορικές ανάγκες αλλάζουν συνεχώς.

Βασικές ηλεκτρικές ανάγκες

Η κατανόηση των ηλεκτρικών σας απαιτήσεων είναι το κλειδί για τη σωστή επιλογή της κατάλληλης ηλεκτρικής εγκατάστασης στο χώρο σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε και να κατανοήσετε το κύριο ηλεκτρικό σας σχέδιο, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις θα καλύπτει τις πρίζες και άλλα σημεία σύνδεσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επίσης χρήσιμο να έχετε λίγες παραπάνω παροχές ενέργειας καθώς δεν είναι ποτέ αρκετά τα σημεία υποδοχής.

Επανασύνδεση με τριφασική ισχύ;

Όταν σκέφτεστε να επανασυνδέσετε βιομηχανικά, εργαστήρια κατασκευής και αποθήκες, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον Ηλεκτρολόγο Πειραιάς για συμβουλές σχετικά με το εάν πρέπει να εγκατασταθεί τριφασική ισχύς. Αν και είναι αρκετά ακριβότερο να εγκατασταθεί από τη μονοφασική ισχύ, θα γίνει πιο οικονομικό για δύο λόγους.

 1. Θα εξοικονομήσετε το κόστος λειτουργίας επειδή χρησιμοποιεί λιγότερο υλικό αγωγού, που σημαίνει χαμηλότερες τάσεις στη μετάδοση ισχύος.
 2. Στο μέλλον, η ύπαρξη τριών φάσεων θα διευκολύνει τους ηλεκτρολόγους να κάνουν οποιαδήποτε προσαρμογή ή προσθήκη μπορεί να χρειαστείτε στο χώρο σας.

Διαφορά μεταξύ μονοφασικού και τριφασικού;

Μία από τις καλύτερες αναλογίες που έχουμε ακούσει ποτέ, η οποία εξηγεί τη διαφορά μεταξύ μονοφασικής και τριφασικής ισχύος περιλαμβάνει ένα φανταστικό κανό.

Εάν το κανό τροφοδοτείται από ένα άτομο, μπορεί να προχωρήσει τόσο γρήγορα: προωθείται προς τα εμπρός μόνο όταν το κουπί είναι φυσικά στο νερό, οπότε όταν το κανό σηκώνει το κουπί από το νερό, το κανό δεν τροφοδοτείται . Εάν ένα κανό έχει τρία άτομα που συγχρονίζουν τις κινήσεις τους για να διασφαλίσουν ότι τουλάχιστον ένα κουπί βρίσκεται στο νερό ανά πάσα στιγμή, το κανό προωθείται συνεχώς και πολύ πιο αποτελεσματικά μέσω του νερού.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Γιατί να αναβαθμίσετε σε φώτα LED?

Από τότε που εκδόθηκαν οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προσπαθούν να κινηθούν προς την κατεύθυνση της εξοικονόμησης ενέργειας που όχι μόνο τους βοηθούν να εξοικονομήσουν χρήματα αλλά βοηθούν στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στο περιβάλλον.

Όπως ορίζεται από αυτούς τους κανονισμούς, εάν η επιχείρησή σας εμπίπτει στην κατηγορία «Μεγάλη Επιχείρηση» τότε θα πρέπει επίσης να προσλάβετε έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο έκτακτης ανάγκης για να αντικαταστήσετε τα φώτα στο γραφείο σας με ενεργειακά αποδοτικά LED.

Έλεγχος της ενέργειάς σας

Πρώτα απ ‘όλα, οι επιχειρήσεις πρέπει να πραγματοποιήσουν έναν έλεγχο χρήσης ενέργειας, ο οποίος είναι υποχρεωτικός. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ, οι έλεγχοι χρήσης ενέργειας απαιτούνται από τις επιχειρήσεις μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια και οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό του αποτυπώματος άνθρακα μιας εταιρείας.

Κάντε το και εσείς!
Είναι πιθανό η επιχείρησή σας να μην χαρακτηριστεί ως μεγάλη επιχείρηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ενεργείτε ανεύθυνα. Μπορείτε ακόμα να κάνετε το ελάχιστο για να σώσετε το περιβάλλον, προσλαμβάνοντας έναν ηλεκτρολόγο έκτακτης ανάγκης για να αντικαταστήσετε τα φωτιστικά σας με LED που είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Λίγοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων το συνειδητοποιούν αυτό, αλλά κάτι τόσο απλό όσο η αναβάθμιση του ξεπερασμένου φωτισμού σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στον μηνιαίο λογαριασμό σας. Εκτός από αυτό, υπάρχουν επίσης πολλά άλλα λειτουργικά οφέλη από τη μετάβαση σε LED.

Δεδομένου ότι τα λιανικά, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια μαζί με ψυκτικές εγκαταστάσεις αποθήκευσης και  απλές αποθήκες είναι όλα υπεύθυνα για την πλειονότητα της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και των εκπομπών άνθρακα στην ΕΕ, η λήψη μέτρων για την αντικατάσταση του παραδοσιακού φωτισμού με LED είναι ένας υπεύθυνος τρόπος για τη μείωση αυτών των εκπομπών και την εξοικονόμηση σχετικά με το μηνιαίο λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας.

Εκτός από αυτό είναι η νέα λέξη-κλειδί που χρησιμοποιείται σε επιχειρηματικούς οργανισμούς. Έχοντας αυτό υπόψη, η χρήση των φώτων LED είναι ένας πολύ οπτικός και αποτελεσματικός τρόπος για τις επιχειρήσεις να επιδείξουν την εταιρική τους κοινωνική ευθύνη.

Επικοινωνήστε με τον Ηλεκτρολόγο Πειραιάς

Αντιμετωπίζετε κάποια βλάβη ή  μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Ή μήπως χρειάζεστε επανεγκατάσταση του ηλεκτρολογικού σας πίνακα στο σπίτι σας; Ίσως απλά θέλετε να ξεκουραστείτε και να έχετε την ηρεμίας σας ότι η νέα σας ηλεκτρολογική συσκευή όπως το πλυντήριο πιάτων ή η κουζίνας σας είναι εγκαταστημένα με ασφάλεια;

Για οποιεσδήποτε οικιακές και εμπορικές ηλεκτρολογικές ανάγκες, επικοινωνήστε με τον Ηλεκτρολόγο Αθήνα σήμερα για δωρεάν προσφορά ή συμβουλευτική. Ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας στο: 213 090 58 10  ή χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική μας φόρμα.

Δείτε περισσότερα για Ηλεκτρολόγος Πειραιάς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω
Call Now Button